En ny start!

Sådär ja! Mitt första inlägg i min nya blogg!

Hmm.. så vad ska man skriva om nu då...?

Jag kan väl först berätta att jag sitter i skogarna utanför Linköping. Närmare bestämt på markstridsskolan i Kvarn. Mitt nya hem för 1,5 år. Så denna blogg ska väl fungera som en slags dagbok för tiden här (om jag pallar skiva så länge hehe). Lusten för min gamla blogg bara dog ut som en 80-åring utan viagra. Men det återstår att se!

I detta nu kan jag inte berätta så mycket om skolan. Helt enkelt för att vi knappt gjort något vettigt. Uniformer och utrustningen har det strulats till med så det saknar vi. Det innebär att viktigt utbildningstid går till spillo eftersom vi inte kan ge oss ut i skogarna där vi hör hemma. Dem har redan tagit bort 2 veckors vinterutbildning i Arvidsjaur (Norrland) som jag sett fram emot. Men så är det i detta yrke. Beslut ändras konstant och jag kommer få svälja många bajsmackor under min tid här. Det var det första man lärde sig: Gilla läget och vara ödmjuk. Svälj bajsmackan, svälj.

Första veckan: Bara fys. Teori i hur man maxar träning för bästa resultat och massa massa träning.
Andra veckan: UGL (Utveckling av Grupp och Ledare).... ja... det säger ju sig självt :P
Denna vecka: Skulle åkt ut i fält en vecka men icke. Det är utbildningskontroll för att se hur mycket vi kan. Jag var över förväntan på de olika testerna! Jag som ändå kände mig ganska omotiverad i Halmstad. Kul att mycket har fastnat iallafall :)

Efter denna vecka har vi otroligt nog 2 veckors hemstudier! Hemma i 2 veckor redan?! Visst, skönt kanske men jag känner mig så rastlös hemma. Jag vill bara bli klar med utbildningen så jag kan fortsätta med mitt privatliv igen. För det känns som att man inte har tid för annat än skolan just nu.

Okej om ni läst såhär långt så duktigt av er! Jag ska inte babbla så mycket om skolan. Men just nu är jag supertrött och lite bitter så allt blev så seriöst nu. När jag är hemma i 2 veckor nu så ska jag festa nått överjävligt och bli väckt av hårdrockare på slutstation igen!

Peace out!!

Erik



Kommentarer
Postat av: becca

OM vi ska festa, snart kommer jag och då jävlar kör vi :D

2010-09-21 @ 19:55:29
URL: http://rebeccalundberg.blogg.se/
Postat av: Tobbybobby bubbelbobb

vi ska festa nästa helg;)

2010-09-21 @ 20:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0